Send mail på bn_vagt@outlook.dk

Deltid med mulighed for fuldtid

 

Deltid på ca 25 timer om ugen søges

 

Vi søger ny kollega på deltid. Der er tale om en stilling, hvor du indgår i et team af  runderingsvagter og ap kørsel, som dækker dag, aften, nat og weekendarbejde og hvor der stilles høje krav til fortrolighed og loyalitet. Primær arbejdstid er aften og nat.

 

Personprofil

Du er rummelig og fordomsfri, har en god situationsfornemmelse, er årvågen og god til at fornemme, hvad der sker omkring dig. Som menneske hviler du godt i dig selv, du er moden og venlig og har en rolig autoritet, hvor interesse og opmærksomhed er afgørende. 


Arbejdsopgaver.

Du skal foretage runderinger, tilsyn, ap kørsel og nogle gange fast vagt, hos vores kunder, som spreder sig fra private virksomheder til offentlige institutioner. 


Faglige kompetencer 

Du har bestået obligatorisk grundkursus for vagtfunktionærer, er i ok fysisk form, velsoigneret, taler og skriver forståeligt dansk og har kørekort (kat: B).

 

Vi forventer

Du er bosat i Odsherred eller Holbæk kommune, eller tæt på. At du har mulighed for daglig adgang til egen mail, da størstedelen af vores kommunikation forgår via mail. Du skal helst ikke være afhængig af offentlig transport, da mødetid og sted ikke kan forventes at passe sammen med dette. Du skal være indstillet på at arbejde aften/nat og weekender. Vi kører bl.a. med 12 timers vagter, hvilket du også skal være indstillet på. 

 

Vi tilbyder

Et interessant job med en masse personlige udfordringer, mulighed for efteruddannelse, fleksible og gode kollegaer. Pensionsordning. 


Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos BN VAGT ApS, forudsætter at du godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning med vedlagt kopi af kursus bevis fra grundlæggende vagt samt straffeattest, sendes til:

 bn_vagt@outlook.dk